Standhouder Midden in de Maak: WeCobot

WeCobot levert collaboratieve robotoplossingen. Wij richten ons enkel op deze nieuwe generatie robots. Cobots staan bekend om hun eenvoudige bediening. Doordat Cobots veilig kunnen samenwerken met mensen hoeven ze niet achter een hekwerk geplaatst te worden. Hier door zijn ze laagdrempelig te implementeren en vaak ook flexibel inzetbaar. Dit biedt vele nieuwe kansen voor automatisering ‘midden in de maak’ industrie.

Wij leveren zeer diverse oplossingen, met als basis een cobot. Denk hierbij aan lassen, palletiseren, machines beladen, schroeven of schuren. Wij werken met diverse merken cobots en kunnen daardoor altijd een model kiezen dat het beste past bij een vraagstuk. Door onze focus op cobots blijven we vooroplopen in wat mogelijk is met deze techniek.

Jong

Ons bedrijf is nog jong, net als de cobots zelf. Frisse ideeën zetten wij om in werkbare oplossingen, zoals bijvoorbeeld onze mobiel inzetbare lascobot die je met magneten vastzet op of bij je werkstuk. Wij ontwikkelen zelf ‘apps’ voor op de cobot. Complexe software, maar voor de gebruiker eenvoudig. Wij vinden het heel belangrijk om echt een oplossing te kunnen leveren met meerwaarde voor een klant.  Veel van onze oplossingen bieden wij daarom aan met ‘no cure, no pay’-garantie.

Wij kijken uit naar een eerste kennismaking op deze digitale beurs en wie weet daarna in levenden lijve.

www.WeCobot.com

Logo WeCobot

Gesponsord door:
WeCobot
Beurs:
Midden in de Maak