Standhouder Midden in de Maak: Seco Tools

Seco Tools is een wereldwijde organisatie en al meer dan acht decennia toonaangevend in verspaningstechnieken en snijgereedschapstechnologie. 

Met Seco Manufacturing Transformation vervolledigd Seco Tools haar portfolio en speelt daarmee in op de stijgende vraag van de verspaningsindustrie naar hogere productiviteit, kwaliteit, efficiëntie en kosteneffectiviteit van het verspaningsproces en van het totale productiesysteem. Kortom, de zoektocht van de verspaningsindustrie naar een steeds betere manufacturing excellence.

Oplossingen

Seco Manufacturing Transformation biedt manufacturing consultancy services, technisch advies en Industrial Internet of Things (IIoT) – oplossingen om de manufacturing excellence van de volledige  productieorganisatie en -systeem in het algemeen en de prestaties en efficientie van de verspaningsprocessen in het bijzonder in het digitale tijdperk te maximaliseren. Seco Manufacturing Transformation helpt de verspaningsindustrie de uitdagingen aan te pakken waarmee een High Mix, Low Volume (HMLV) type productie wordt geconfronteerd. De Seco Manufacturing Transformation verbetertrajecten en oplossingen bieden de verspaningsindustrie de mogelijkhied om de verspaningsprocessen, de productie-organisatie en het productiesysteem op een duurzame manier op een hoger niveau te brengen.

Bewerkingsexpertise

Seco Manufacturing Transformation combineert een competente bewerkingsexpertise en gedegen praktijkervaring van onze medewerkers met de toepassing en gebruik van de nieuwste digitale technieken en technologie. Het doel van Seco Manufacturing Transformation is dat u een duurzame verbetering van uw verspaningsefficientie en operationele efficientie realiseert; is tevens dat de verhoogde efficiëntie en motivatie van uw medewerkers; en is tenslotte de realisatie van een efficiënte communicatiestrategie zodat al uw mederwerkers de bedrijfsdoelstellingen kennen en begrijpen en weten hoe ze eraan kunnen meewerken en bijdragen.

Pijnpunten

Seco Manufacturing Transformation wordt gedragen door een ervaren internationaal team van verspaningsprofessionals, productiespecialisten en specialisten in digitale technologie. Door een diepgaande efficientie-evaluatie van uw  productie-organisatie en -processen krijgt u een beter inzicht in de potentiele ‘pijnpunten’ in uw huidige productie-organisatie en verbeterpunten en prioriteitenstructuur om een hogere manufacturing excellence te realiseren. Een volgende stap is een reële en gerichte implementatie van verbetertrajecten en digitale oplossingen voor o.a. opleiding en scholing van uw medewerkers, gereedschapsvoorraadbeheer, machinetijdbewaking en gereedschapsidentificatie.

Optimalisatie

Met deze systematische benadering beoogt Seco Manufacturing Transformation de optimalisatie van uw volledige productie-organisatie en productiesystemen, het rationaliseren van uw verspaningsprocessen en het verbeteren van de bekwaamheden van al uw medewerkers.

Manufacturing Transformation biedt oplossingen voor bedrijven met een HMLV (high-mix/low-volume) productie die een verbeterde manufacturing excellence willen realiseren en een duurzaam productiesysteem willen uitbouwen.

Seminar Next Step

Seco Tools verzorgt een seminar over Seco’s NEXT STEP productiemodel. De verspaningsindustrie is in volle transformatie. Enerzijds verandert het type productie snel van massaproductie naar kleinserie en enkelstuks productie. Anderzijds zetten de onderliggende principes in Smart Machining – toepassen van nieuwe productieprocessen en maximaal benutten van de mogelijkheden van digitaliseringstechnieken – zich steeds sneller door.

Deze transformatie vraagt een nieuwe benadering van de belangrijke management sleutelelementen – kostenbeheersing, productiviteitsbewaking, kwaliteitsborging, totale bedrijfsopbrengst en duurzame bedrijfsvoering – voor de bedrijfsleiding.

Seco’s NEXT STEP is een productiemodel dat invulling geeft aan manufacturing excellence in een duurzame kleinserie of enkelstuks verspanende productie in het jaar 2020. Seco’s NEXT STEP combineert op een duurzame manier operational excellence met machining excellence. Het model maakt maximaal gebruik van de mogelijkheden van digitaliseringstechnieken. Seco’s NEXT STEP benadrukt eveneens de rol en het belang van goed opgeleide, bekwame en gemotiveerde medewerkers.

Geïnteresseerd in Seco Manufacturing Transformation? Lees meer bij manufacturingtransformation.io of e-mail: patrick.de.vos@secotools.com of agnes.den.besten@secotools.com.

Logo Seco

Gesponsord door:
Seco
Beurs:
Midden in de Maak