Standhouder Midden in de Maak: Geton

Bij Geton Roestvrijstaalindustrie b.v. te Veldhoven werken al sinds 1974  mensen met passie voor plaatwerk en constructies, gespecialiseerd in roestvast staal en met oog voor details. Voor de hightech machinebouw, medisch/farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie en esthetische werken zoekt Geton steeds weer naar innovaties en uitbreiding in competenties om de klant te ontzorgen. Of het nu gaat om een groot productieframe of precisie plaatwerk in samenstelling, Geton levert constant een hoge kwaliteit met een uitmuntend afwerkingsniveau en denkt mee in het gehele proces, van ontwerp tot eindproduct.

Geton levert machineframes, modules en plaatwerkdelen volgens tekening en specificaties van de klant. Met de ervaring, vakmanschap én flexibiliteit waarover wij met onze vakmensen beschikken, ondersteunen we onze relaties zoveel mogelijk door deze vakkundigheid in te zetten bij de start van het maakproces. Geton kan clean produceren en controleren en voor het cleanroom verpakken hebben wij een betrouwbare partner. Wij beschikken over een geheel netwerk van betrouwbare leveranciers die snel in kunnen springen op de behoeftes van Geton. Het schuren, slijpen en hoogglans polijsten doen wij zelf, dat is een specialiteit van het huis.


Ontwerpoverleg

Onze werkvoorbereiders hebben ervaring met programma’s als Creo en Solidworks. Hierdoor kan Geton een stuk engineering uit handen nemen. We kijken graag met onze relaties mee naar hun project en we zijn altijd beschikbaar voor ontwerpoverleg of toetsing betreffende de maakbaarheid.  

Indien gewenst verzorgen we ook de assemblage naar modules. Geton is ISO-9001 gecertificeerd en ons modern en efficiënt ERP systeem zorgt ervoor dat wij offerte aanvragen binnen twee werkdagen kunnen beantwoorden.

Leerbedrijf

Daarnaast is Geton een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Brainport Industrie College, waardoor leerlingen van het beroepsonderwijs het vak van metaalbewerker kunnen leren. Zo zorgen we ervoor dat er in de toekomst ook voldoende vakmensen in de metaalbranche blijven werken.

Wilt u meer weten over ons? Bekijk onze website: www.geton.nl, LinkedIn pagina, of bel +31402941941 voor een afspraak.

www.geton.nl

Geton

Gesponsord door:
Geton
Beurs:
Midden in de Maak