Standhouder Midden in de Maak: ABB

De maakindustrie is de stille motor van de Nederlandse economie. Met de nadruk op stil – want achter de schermen voltrekt zich ook hier een voortdurende revolutie. Een revolutie die bedrijven in staat stelt om efficiënter, veiliger, betrouwbaarder en energiezuiniger te produceren. In het centrum van die ontwikkelingen staat ABB als wereldwijde technologiepartner met een breed programma innovatieve producten en oplossingen. Kennismaken? Dat kan binnenkort ook tijdens de virtuele vakbeurs Midden in de Maak.

Het productenpakket van ABB past OEM’s als een handschoen. Het sluit naadloos aan op hun wensen en eisen en stelt ze in staat om meerwaarde te bieden aan hun klanten. Dat is ook niet verwonderlijk want de producten en oplossingen van ABB vinden hun oorsprong in de praktijk. Een hogere productiviteit? Een verbeterde kwaliteit of veiligheid? Een energiezuinig en traceerbaar productieproces? De uitdaging kan zo gek niet zijn of ABB ontwikkelt samen met u een passende oplossing. Geen project is daarbij hetzelfde. Het ontwerpen en bouwen van machines is per slot van rekening maatwerk en vraagt om creatief partnership.

Samen werken aan oplossingen

Het samenwerkingstraject dat ABB samen met OEM’s doorloopt, vindt zijn oorsprong in een eerste ontwerp dat stap voor stap wordt geëngineerd tot complete (machine)oplossing. De producten van ABB zijn daarbij ontworpen vanuit de gedachte dat installatie, set-up, ingebruikname en onderhoud zo eenvoudig mogelijk moeten zijn. De keuze, specificatie, ombouw of installatie van één van de producten worden verder vergemakkelijkt door een uitgebreid aantal tools en grondige (technische) documentatie. Dat bespaart OEM’s niet alleen kostbare tijd maar ook geld. Bovendien weten zij zich verzekerd van een vertrouwde technologiepartner die door een strikte Life Cycle Management strategie jarenlange ondersteuning kan garanderen.

Midden in de Maak

OEM’s die samenwerken met ABB omarmen de toegevoegde waarde van digitalisering en connectiviteit die zo kenmerkend is voor de producten van ABB. Het programma is daarbij ongekend gevarieerd en geschikt voor allerhande toepassingen. Producten en oplossingen die veelvuldig door de maakindustrie worden ingezet, zijn onder meer besturingskasten, hekwerken, machineveiligheid en motorstart- en beveiligingsoplossingen.  Die producten worden verrijkt met een grondige kennis van de maakindustrie zelf. Kennis van applicaties en van technische mogelijkheden –  belangrijke voorwaarden  waarmee kan worden ingespeeld op de steeds veranderende marktvraag. Kom kennismaken met dat aanbod tijdens de nieuwe, virtuele beurs Midden in de Maak, waar de Nederlandse maakindustrie bij elkaar komt en zich presenteert. Van 15 september tot en met 14 oktober 2020 is deze beurs online actief.

Over ABB

ABB’s Electrification business is als vooraanstaand aanbieder van elektrische producten en oplossingen met ruim 200 productielocaties actief in meer dan 100 landen. Meer dan 55.000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor een veilige, intelligente en duurzame elektrificatie.  Met de digitale oplossingen op basis van het ABB AbilityTM platform beveiligt, verbindt en optimaliseert ons portfolio de volledige elektrische keten. Daartoe behoort ook de integratie van hernieuwbare energie en energieopslag voor een intelligente elektriciteitsverdeling voor energiebedrijf, industrie, infrastructuur en transport. Kijk voor meer informatie op abb.nl/lowvoltage

www.abb.nl

Logo ABB

Gesponsord door:
ABB
Beurs:
Midden in de Maak