Virtuele handelsmissie kunstmatige intelligentie België

RVO organiseert een virtuele handelsmissie naar België op het gebied van kunstmatige intelligentie. Wie actief is op het gebied van kunstmatige intelligentie (artificial intelligence – AI) en wil zakendoen in België wordt uitgenodigd om op 27 en 28 mei deel te nemen aan deze virtuele handelsmissie.

Tijdens deze virtuele missie ontmoeten deelnemers Belgische ondernemers die ook willen samenwerken op het gebied van AI. Ondernemers krijgen de kans om kennis te verbreden en nieuwe zakelijke contacten op te doen.

De missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen de volgende sectoren smart health, smart buildings/cities en autonome systemen (productie/logistiek). De missie richt zich op bedrijven en kennisinstellingen die AI-gedreven toepassingen en diensten ontwikkelen, en daarbij op zoek zijn naar informatie, netwerken, partners, klanten en bedrijven.

België, een interessante AI-markt

AI brengt verschillende technologieën en toepassingen samen. Het speelt een steeds grotere rol in de technologische industrie en daarbuiten. Belangrijke punten voor de ontwikkeling van AI in Nederland zijn: meer inkomsten voor Nederlandse AI-bedrijven, het ontsluiten van meer AI-expertise en de introductie van nieuwe technologieën bij bedrijven laagdrempeliger maken. Het is daarom de moeite waard om naar partnerschappen en markten over de grens te kijken. En vooral België is een interessante markt voor Nederlandse bedrijven. Grensoverschrijdende samenwerking kan de hele Nederlandse AI-sector versterken.

Kansen

Voor wie meer wil weten over de kansen in de Belgische AI-sector maakte KPMG een marktstudie om het Belgische AI-ecosysteem inzichtelijker te maken voor Nederlandse bedrijven. RVO en de Nederlandse ambassade in België gaven hiervoor de opdracht.

Lees meer over de kansen in deze sector (pdf).

Kosten en deelname

  • Deelname kost € 250 (exclusief btw) per organisatie. Maximaal 2 deelnemers per organisatie;
  • Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 (exclusief btw) per extra deelnemer;
  • Deelname aan de matchmaking op maat kost € 250 (exclusief btw) extra per organisatie.

Aanmelden

Meld u aan voor deelname. Iedere deelnemer moet zich apart registreren.

Wilt u meedoen aan de individuele matchmaking op maat? Meldt u zich dan uiterlijk 30 april aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *