Teqnow introduceert Teqlogs over technische onderwerpen

Teqnow, het loket binnen Metaalunie voor technische vragen, lanceert Teqlogs. In een Teqlog (Teqnow-weblog) wordt een technisch onderwerp met een presentatie kort (binnen 15 minuten) en krachtig toegelicht.

Tecnow introduceert Teqlogs over technische onderwerpen
Een voorbeeld van een Tqlog over 3D-metaalprinten. (Foto: Teqnow)

De Teqlogs zijn voor iedereen toegankelijk via de Teqnow-website. De eerste tien Teqlogs zijn nu beschikbaar en staan op het speciale Teqnow YouTube-kanaal. Er zijn Teqlogs op het gebied van materialenkennis, zoals over metalen en hun eigenschappen en Teqlogs die staal, roestvaststaal, titaan en titaanlegeringen, aluminium en aluminium-legeringen, magnesium en magnesiumlegeringen en kunststoffen introduceren. Andere Teqlogs zijn gericht op het gebied van productiekennis. Industriële robotuitvoeringen, bramen en ontbramen en een introductie 3D-metaalprinten komen aan bod.

De komende maanden worden regelmatig nieuwe onderwerpen toegevoegd aan de Teqlogs. Teqnow-deelnemers die zelf onderwerpen hebben die ze graag als Teqlog uitgebracht willen zien, kunnen dat melden via info@teqnow.nl, zodat er bekeken kan worden of dat te realiseren is. Meer weten? Kijk op www.teqnow.nl/teqlogs

Teqnow

Teqnow is hét loket binnen Metaalunie waar ondernemers met al hun technische vragen terecht kunnen. Metaalunieleden kunnen zich gratis aanmelden als Teqnow-deelnemer via www.teqnow.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *