zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Veilinghuis Surplex opent kantoor in Nederland


6 mei 2020
Het industriële veilinghuis Surplex, ontstaan in Düsseldorf, opent nu ook een eigen kantoor in Nederland. Hiermee is het veilinghuis vertegenwoordigd in twaalf Europese landen.

Industrieel veilinghuis Surplex verzorgt meer dan vijfhonderd online veilingen per jaar. Jaarlijks worden er meer dan vijfhonderd online veilingen gehouden.

In tegenstelling tot veel van haar concurrenten vertrouwt Surplex niet alleen op een krachtig veilingplatform, maar biedt het zowel verkopers als kopers een vergaande analoge service, die de afgelopen jaren is uitgebreid tot een ISO-gecertificeerde service. Surplex ondersteunt en adviseert haar klanten persoonlijk, bereidt adviezen voor en evalueert machines. Na de aankoop zorgt het bedrijf voor de demontage, het transport, de douane en de betaling. Op deze manier combineert Surplex het beste van twee werelden - digitaal en analoog - tot een aantrekkelijk totaalpakket. Met deze strategie hebben Michael Werker en Uli Stalter begin 2009, midden in de financiële crisis, Surplex GmbH in zijn huidige vorm opgericht, waarbij de bedrijfsgeschiedenis van Surplex zelfs teruggaat tot 1999.

Over Surplex

Tussen 2010 en 2019 noteerde de GmbH elk jaar dubbelcijferige groeipercentages. Van 2009 tot 2019 steeg het aantal medewerkers van 15 naar meer dan 200 en steeg de omzet tot ongeveer 100 miljoen euro. In 2013 volgde de stap naar internationalisering. In Italië werd Surplex S.R.L. opgericht als eerste dochteronderneming buiten Duitsland. Kantoren in negen andere landen werden achtereenvolgens toegevoegd. Een proces dat nu in Nederland wordt voortgezet.

De kern van het succesverhaal blijft het veilingplatform surplex.com, dat in 16 talen beschikbaar is en jaarlijks meer dan 55 miljoen pagina-impressies opneemt. In 2019 werden hier meer dan vijfhonderd online veilingen gehouden, waarbij meer dan 55.000 kapitaalgoederen werden verkocht. Surplex is nummer 1 in Europa voor de veiling van gebruikte machines voor metaal- en houtbewerking.

In Nederland wil Surplex haar marktpositie aanzienlijk uitbreiden en extra groei genereren voor het gehele bedrijf.

 

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts