zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Oost NL geeft financiering aan Boessenkool


Almelo, 23 januari 2020
Machinefabriek Boessenkool gaat verder door met duurzame innovaties. Het wordt hierbij geholpen door Oost NL. Met een financiering voor het innovatieprogramma van familiebedrijf Boessenkool,  kunnen de innovaties verder worden ontwikkeld.

Een elektrische tractor of een drone die mensen kan optillen in noodsituaties. Twee voorbeelden uit een scala van innovaties uit het duurzame innovatieprogramma van Machinefabriek Boessenkool uit Almelo. Met een financiering van Oost NL vanuit het Innovatiefonds Overijssel kan Boessenkool in vier duurzame innovaties snellere stappen zetten. Zo komen bijvoorbeeld machines die spuitbussen recyclen eerder op de markt. Naar verwachting leidt het innovatieprogramma tot een directe groei van circa veertig banen.

Vier innovaties

Met de financiering van Oost NL vanuit het Innovatiefonds Overijssel gaat Boessenkool verder met de ontwikkeling van vier innovaties. Deze vier innovaties zijn uiteenlopend, van energieopslag en elektrische tractoren, tot de ontwikkeling van drones die mensen kunnen optillen in noodsituaties en een machine die spuitbussen kan recyclen.

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts