zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Drie bedrijven opereren onder één naam


Hengevelde, 21 januari 2020
‘Tuinte’ is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe naam van de Tuinte Groep in Hengevelde. De drie werkmaatschappen Tumakon Engineering en Machinebouw, Tuinte Machinefabriek en TDO Technical Services gaan verder onder één krachtige én vertrouwde naam. Samen met de vernieuwde uitstraling en de pay-off ‘smart industrial solutions’ zorgt de nieuwe naam voor een duidelijkere positionering van het bedrijf.
Tuinte is voor veel opdrachtgevers een belangrijk adres als het gaat om complete engineering en machinebouw, het toeleveren van hoogwaardige onderdelen en modules en/of het onderhouden van machineparken. 'We bundelen steeds meer de krachten van de verschillende disciplines, wat voor zowel klanten als Tuinte voor grote mogelijkheden zorgt', vertelt algemeen directeur Martijn Tuinte. 'Het is een logische stap om dit onder één gezamenlijk merk te doen. Ons streven is eenduidigheid en focus. We willen laten zien dat Tuinte een geïntegreerde organisatie.'

De nieuwe naam en uitstraling maakt voor klanten beter duidelijk wie Tuinte is, wat het bedrijf in huis heeft en waar het voor staat. De naam weerspiegelt de historie als familiebedrijf. Martijn Tuinte: 'We zijn trots op het multidisciplinaire familiebedrijf, op de mentaliteit en loyaliteit van onze medewerkers en de samenwerking met klanten. En met de nieuwe pay-off laten we zien dat we ook internationaal actief zijn en de ambitie hebben om vanuit partnership, kennis en een breed aanbod waarde toe te blijven voegen met hoogwaardige technische oplossingen. Naast een nieuwe naam en een nieuw logo heeft onze website ook een complete metamorfose gehad.' Tuinte is gevestigd in Hengevelde en opereert met ruim tachtig medewerkers zowel regionaal, landelijk als internationaal. Het bedrijf adviseert en ondersteunt al sinds 1964 opdrachtgevers in diverse industrieën.

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts