zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Samenwerking Hexagon Manufacturing Intelligence en Ontdekfabriek


Waalre, 9 januari 2020
Hexagon Manufacturing Intelligence kondigt een tweejarige samenwerking aan met de Ontdekfabriek in Eindhoven. Door deze samenwerking helpt Hexagon Manufacturing Intelligence mee om ieder kind zijn of haar passie voor onderzoeken, ontwerpen, techniek en innovatie te laten ontdekken.

Deze sponsorovereenkomst past naadloos in het beleid van Hexagon Manufacturing Intelligence waarbij continue verbeteringen van bestaande technieken, werkwijzen en producten centraal staan. 'Hoogwaardige technologische (door)ontwikkelingen ontstaan nooit zomaar. Ze ontstaan doordat gepassioneerde techneuten zich hier dag en nacht vol overgave voor inzetten. Hoewel het wel eens lijkt dat techniek vooral bestaat uit vergaande automatisering en de menselijke rol steeds kleiner wordt is niets minder waar', zegt Ankie Janssen van Hexagon Manufacturing Intelligence. 

'Techniek speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijkse leven en de basis van al deze technieken ligt nog altijd bij de menselijke handen en het menselijke brein die dat ontwikkelt. En juist hiervoor is het van cruciaal belang dat we de aandacht blijven houden voor het enthousiasmeren van de jeugd voor techniek', aldus Janssen. 'Want hoe basaal het ook klinkt, de jeugd heeft de toekomst en zonder de instroom van nieuwe generaties met een nieuwe visies en ideeën zal de techniek stil komen te staan.'

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts