zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Allen in de Kerst-modus'


Deventer, 23 december 2019
Auteur:
Rolf Elling
En dan is het al weer zo ver. 2019 is bijna ten einde. Het kan aan mij liggen, maar het jaar is wederom voorbij gevlogen. Een bijzonder jaar voor de maakindustrie, dat hebben alle lezers van Vraag en Aanbod in al onze uitingen kunnen volgen.

December, de maand bij uitstek om de familiebanden maar weer eens aan te trekken. Want we gaan weer met zijn allen bij elkaar zitten en genieten van elkaar onder het genot van diverse gerechten met daarbij afgestemde rode en/of witte wijn. Gezelligheid staat voorop tijdens de donkere dagen aan het einde van een jaar. We doen dit al decennialang. Het is ook een periode waarin we even terugkijken op het afgelopen jaar. Hoe is het verlopen, waar zitten nog knelpunten die moeten worden opgelost. Ach, het hoort er allemaal bij.

Waar we ons ook mee bezighouden, zijn de vooruitzichten voor 2020. Wat staat er allemaal op stapel, hoe zit het met de orderportefeuille, moeten we nog gaan investeren? Allerlei zaken die bij het wisselen van het jaar vaak door de gedachten spelen.

En dan is er natuurlijk de belangrijkst beurs der Lage Landen, Technishow en ESEF Maakindustrie in maart 2020. Jaarbeurs Utrecht, u moet erbij zijn. Vraag en Aanbod is er in ieder geval wel bij. Zowel op Techniwshow als ESEF Maakindustrie. Voor deze laatste zijn we hoofdmediapartner en voor Technishow zijn we mediapartner. En daar zijn we best trots op.

De krant van 20 december was de laatste papierenuitgave van 2019. Blijf ons volgen op onze websites en in de nieuwsbrieven. Op 10 januari 2020 verschijnt het eerste nummer van het nieuwe jaar.

Uiteraard vanaf deze plek - mede namens alle betrokkenen bij Vraag en Aanbod - fantastische kerstdagen en een bijzonder goed maakjaar 2020 gewenst.


Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts