zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Verder International behoudt toppositie in Maakindustrie100


Vleuten, 4 december 2019
Tijdens het Maakindustrie heldendiner bij Auping werd bekend dat Verder International wederom op nummer 1 is geëindigd in de Maakindustrie100, de lijst met de best presenterende maakbedrijven van Nederland.
De Maakindustrie100 wordt samengesteld door CFI en MT. Verder International is een familieconcern onder leiding van CEO Andries Verder. Het bedrijf produceert onder andere pompen en mengers voor industriële toepassingen. Verder International is wereldwijd actief en heeft 1850 medewerkers in dienst. In 2018 kwam de omzet uit op ruim 302 miljoen euro. Vorig jaar stond het bedrijf uit Vleuten ook al op de koppositie in de lijst.

De top vijf wordt aangevuld met Moba (oplossingen voor de eierindustrie), MGG Groep (aluminium gietstukken en assemblages), Christiaens Groep (oplossingen voor champignonkwekerijen en composteerplaatsen) en Terberg Benschop (fabricage van trekkers en hiervan afgeleide voertuigen).

Voortman Steel Group, producent van machines voor de profiel- en plaatbewerkende industrie, verdween enkele jaren terug uit de top 100, maar kwam nu weer terug als hoogste nieuwe binnenkomer op de 45e plek. De producent zag met name de omzet en het return on invested capital flink groeien.

Maakindustrie100

De maakindustrie 100 is een lijst met de 100 meest succesvolle maakbedrijven in Nederland en wordt samengesteld door MT in samenwerking met CFI (voorheen MBCF Corporate Finance). 'We kijken naar maakbedrijven met een Nederlandse moeder en een omzet tot 500 miljoen euro', zegt Kevin Driesen van CFI . 'We willen de hidden champions van de Nederlandse economie hiermee aandacht geven.' De criteria zijn omzet, omzetgroei, EBITDA en return on invested capital. De totale omzet van de maakbedrijven in de lijst bedraagt bij elkaar 13,4 miljard euro, een stijging van 5,9 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.
Verder International behoudt toppositie in Maakindustrie100'
Andries Verder staat met zijn bedrijf Verder International wederom op de eerste positie in de Maakindustrie100. (Foto: MT)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts