zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Machinefabriek Drabo verkozen tot Ondernemer van het jaar


Hardenberg, 3 december 2019
Negen genomineerden streden om de titel Ondernemer van het Jaar voor de regio Vechtdal. Die eer viel Renate en Marc Back van Machinefabriek Drabo te beurt.

De winnaar werd bepaald door een combinatie van online uitgebrachte publieksstemmen en het oordeel van de vakjury, bestaande uit Alwin te Rietstap (wethouder gemeente Hardenberg), Leo Bongers (wethouder gemeente Ommen) en de winnaars van vorig jaar.

Drabo kreeg maar liefst 45 procent van de stemmen van de publieksjury. De professionele jury gaf daarnaast aan dat ze het moedig vond van Drabo dat zij in de moeilijke markt waarin zij zich begeven altijd het beste willen presteren.

Naast Ondernemer van het jaar werden er nog meer prijzen uitgereikt. Studentondernemer van het jaar 2019 zijn geworden René Daatselaar, Jilmar Kleinlugtenbeld en Ezra Schoonen van Housone. André Hofsink en Jasper Fransen van Strategisch ontwerpbureau JA werden verkozen tot Starter van het jaar 2019.

De Vechtdal Ondernemersverkiezing is een initiatief van het Ondernemershuis voor het Vechtdal, Startershuis DOEN, Vechtdal Projecten en het Alfa-college.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts