zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Precisiebeurs draait op volle toeren


Veldhoven, 20 november 2019
Organisator Mikrocentrum kijkt tevreden terug op de 19de editie van de Precisiebeurs met driehonderd exposanten en een record van 3.704 bezoekers uit 42 landen. Nieuw deze editie waren de toevoeging van een partnerland, ditmaal Zwitserland, en het Young Talent Pitch programma. 

De maakindustrie draait op volle toeren. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en leggen druk op de vervaardiging van systemen en componenten. Nieuwe eisen en resulterende uitdagingen volgen elkaar in rap tempo op.

De Precisiebeurs bracht ook deze editie de complete supply chain bij elkaar die nodig is om op het hoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te blijven opereren.

Internationaal

Dat alles dankzij nauwe samenwerking van Mikrocentrum met nationale en internationale partners als Euspen, VMDA, DSPE, ILO-net (Big Science), de technische hogescholen en universiteiten en vooraanstaande hightech bedrijven.


 

Wetenschap

Bart Kooijmans, manager Precisiebeurs: 'Als organisator zijn we trots dat we met de Precisiebeurs de maakindustrie kunnen verbinden aan de wetenschap. De uitwisseling met zusterbranches en bedrijven uit de delegatie van het partnerland Zwitserland is ook goed ontvangen evenals de pitches van twintig jonge talenten en hun innovatieve projecten. Het is mooi om te zien hoe deze internationale partijen bij elkaar komen op de Precisiebeurs. Dit is ook af te leiden aan de sterke groei in afspraken tijdens de Meet & Match door EEN en KvK.'

Jubileumjaar

De Precisiebeurs werd gehouden op 13 en 14 november in het NH Conference Centre Koningshof. In 2020 vindt de 20ste editie van de Precisiebeursplaats op 18 en 19 november 2020. Een jubileumeditie dus. Volgend jaar is Engeland het partnerland.

In de Vraag en Aanbod-editie van week 48 zal nog een terugblik op de Precisiebeurs verschijnen.

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts