zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Groei in elk opzicht bij Blechexpo


Stuttgart (DE), 1 november 2019
Auteur:
Rolf Elling
Exposanten en geïnteresseerde bezoekers hebben de data al in de agenda staan. Van 5 tot 8 november 2019, worden de 14e de plaatbewerkingsbeurs Blechexpo en de 7e Schweisstec, de internationale vakbeurs voor las- en verbindingstechniek, in Stuttgart gehouden. De beurzen concentreren zich op de verwerking van plaatwerk, buizen en profielen. Voorafgaand is het al duidelijk dat de twee complementaire evenementen diverse records zullen breken.

Het aantal exposanten is gestegen tot 1.500, het beursvloeroppervlak met 15 procent. En de internationaliteit van exposanten is ook toegenomen: in vergelijking met 2017, er is zelfs een verdubbeling van boekingen en reserveringen van dichtbij en ver in het buitenland.

Blechexpo/ Schweisstec biedt een breed assortiment producten en diensten voor de thermische en mechanische bewerking en verwerking van platen, leidingen en profielen, evenals lassen, aansluiten en aansluiten van technologie. Dit  evenement vindt om de twee jaar plaats. In totaal zullen dus zo'n 1.500 exposanten negen beurshallen van Blechexpo/Schweisstec gaan vullen. Een toename van meer dan 150 exposanten. De stijging van de oppervlakte van 15 procent komt overeen met ongeveer één in een kwart meer tentoonstellingshallen. Boekingen en reserveringen van dichtbij en ver in het buitenland zelfs dubbel in vergelijking met 2017.

Blechexpo/Schweisstec dekt alle relevante onderwerpen en trends rond de gedigitaliseerde en geautomatiseerde wereld van plaatwerk en metaalbewerking.

Plaatmetaal domineert

Het constructiemateriaal plaatwerk samen met pijp- en profiel materialen is een veelvoorkomend alternatief voor giet-, staal- en kunststof constructies. FEM-geoptimaliseerde lichtgewicht en modulaire componentsystemen vormen het beeld van moderne, materiaal-, gewicht- en kostenbesparende voertuig-, machine-en apparatuur constructie. Niet in de laatste plaats is het nauwkeurig zagen, ponsen en vormen van staal, aluminium en non-ferro metalen platen een bijzondere positie op Blechexpo en Schweisstec. De bezoeker ontvangt oplossingen en systemen voor voor-en nabewerken, assemblage voltooiing en oppervlakteafwerking van visueel gevoelige componenten. Ook de onderwerpen van lichtgewicht constructie, ontwerpoplossingen, handling, kwaliteitsborging, automatisering en digitalisering in plaatbewerking en het aansluiten van technologie zijn uitvoerig gedekt.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts