zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Surface sluit zich aan bij Materials+Eurofinish


Veldhoven, 17 oktober 2019
Mikrocentrum, Nederlandse kennis- en netwerkorganisatie voor de maakindustrie en VOM, de Belgische Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen, kondigen de samenwerking aan met Vereniging ION, Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland, voor de 2020 editie van Materials+Eurofinish.

Door deze samenwerking sluit vakbeurs Surface aan en gaan de drie vakbeurzen samen als het kennis- en netwerkevent voor de Benelux: Materials+Eurofinish+Surface 2020, welke op 3 en 4 juni plaatsvindt.

Eén centrale ontmoetingsplek

In 2018 kondigden Mikrocentrum en de Belgische VOM al de samenwerking aan van de samenvoeging van de vakbeurzen Materials en Eurofinish. De eerste editie vond plaats op 15 en 16 mei 2019 in Leuven (BE) en trok 1500 bezoekers en 130 exposanten. Door deze samenvoeging zijn de organisatoren in staat de maakindustrie één centrale ontmoetingsplek te bieden met alle aspecten voor een goed en duurzaam eindproduct. Te denken valt aan: materialen, oppervlaktetechnieken, verbindingstechnieken en analysetechnieken.

Het aansluiten van Vereniging ION binnen het collectief met vakbeurs Surface is dan ook een logische stap voor de organisatie om door te groeien als het kennis- en netwerkevenement voor de Benelux maakindustrie rondom materiaalkunde, analysetechnieken, verbindingstechnieken, productontwikkeling en oppervlaktetechniek.

Uitdagingen van morgen

Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (ION): 'De aansluiting van Surface is de juiste keuze om onze groeiambities te verwezenlijken. Het biedt productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D'ers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers één plaats om de gehele waardeketen te ontmoeten: van design en materiaalkeuzes tot en met analyse en de daadwerkelijke coatingtechnologie. Ook bij exposanten zien we veel enthousiasme want hun wens om een heus Benelux treffen te organiseren gaat in vervulling. Via demonstraties en presentaties kunnen zij zichzelf profileren aan een verbrede doelgroep. Op Materials+Eurofinish+Surface 2020 vindt men niet alleen tot de oplossingen zoals we die vandaag de dag kennen, maar ligt ook focus op de innovaties en uitdagingen van morgen.'

De komende editie van Materials+Eurofinish+Surface staat gepland op 3 en 4 juni 2020 in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts