zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Uniek zijn biedt kansen'


Deventer, 17 oktober 2019
Auteur:
Rolf Elling
Het is wel een prettige gedachte als je iets unieks aan te bieden hebt. Dat merkten we de afgelopen week nadat we een beetje ruis op de lijn hadden bij de publicatie van de nieuwe schrootprijzen voor de maand oktober. Dat kan natuurlijk een keertje gebeuren, immers het blijft mensenwerk.

Maar goed, de reacties en vragen die we hierover ontvingen, maakten mij feitelijk wel bewust van de waarde van de content die we aanbieden. De schrootprijzen dus. Al jarenlang informeren we de markt over de prijzen hiervan. Dat doen we niet alleen, nee, met behulp van circa twintig schroothandelaren. Daar zijn we uiteraard blij mee omdat het inzicht geeft in de prijzen en de handel van de materialen.

Maar dit bracht me wel op het volgende. Voor de maakbedrijven geldt in principe hetzelfde. Uniek zijn met een bepaald product op proces, het maakt je als ondernemer onderscheidend. Ook in de markt zal dit gaan rondzingen. En dan met een positieve klank. Zo van: bij dat bedrijf moet je zijn, ze hebben voor jou de oplossing. Maar voor het zover is, moet je dit als ondernemer ook breder in de markt bekend maken, ten minste dat helpt over het algemeen wel.

Komt dat nu even mooi uit, we kunnen u hierbij ondersteunen. Niet alleen op papier - elke week - maar ook via het internet - 24/7. Dat blijven we doen, wat mij betreft tot in de eeuwigheid.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts