zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

OOM award voor Padmos Stellendam


Hazerswoude-Dorp, 9 september 2019
Scheepsbouwer Padmos Stellendam is uitgeroepen tot het meest actieve (metaal)leerbedrijf van Zuid-Holland en daarmee de OOM Award 2019 voor Zuid-Holland in de wacht gesleept. De twee andere genomineerden waren Berg Hortimotive uit De Lier en Wout Hogervorst vof uit Noordwijkerhout.

Volgens de jury is Padmos 'een bedrijf dat opleiden en ontwikkelen van medewerkers belangrijk vindt en hier ook ruimte voor geeft op de werkvloer. Er is binnen het bedrijf een positieve kijk op scholing en een vergaande samenwerking met het beroepsonderwijs in de regio. De directie van het bedrijf faciliteert en stimuleert dit en daarmee is er een zekere borging van de leercultuur. Hiermee verdient Padmos onmiskenbaar de OOM Award 2019.'

Eerdere OOM Awards gingen dit jaar naar ARU en Jachtwerf Stofberg (Noord-Holland), LMB Vorden (Gelderland) en Roxin CNC (Utrecht). De nominaties voor Noord-Nederland volgen binnenkort.

Beoordeling

De nominaties voor de OOM Award komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. De bestuurders van OOM zijn afkomstig uit Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

De nominatievideo van Padmos Stellendam met Adriaan Visbeen, hoofd personeelszaken, aan het woord:
OOM award voor Padmos Stellendam'
Padmos Stellendam won de OOM Award 2019 voor de regio Zuid-Holland. (Foto: Olivier Huisman/OOM)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts