zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Uitbreiding voor 247TailorSteel in Duitsland


Hilden (DE), 8 augustus 2019
Naast haar productiefaciliteit in Oyten gaat 247TailorSteel nu uitbreiden in Duitsland met een tweede productiefaciliteit in Hilden, vlakbij Düsseldorf.

De nieuwe productiefaciliteit van 247TailorSteel zal in eerste instantie een capaciteit hebben van vier lasersnijmachines en vier kantbanken. De bouw start naar verwachting in het laatste kwartaal van 2019, de productiefaciliteit moet in de zomer van 2020 volledig in gebruik zijn. 247TailorSteel geeft aan dat de uitbreiding bijdraagt aan de groeiambitie en het merk en de marktpositie versterkt.

Toekomst

Eerder sprak Vraag en Aanbod al met Ferdinand Nibbeling, sales manager bij 247TailorSteel. Hier had hij het al over de uitbreiding in Duitsland: er werd gekeken naar een tweede en derde vestiging. Inmiddels is de vestiging in Noordrijn-Westfalen gevonden, het bedrijf zoekt ook nog naar een plaats voor een productiefaciliteit in Zuid-Duitsland. Verder gaf Nibbeling aan dat 247TailorSteel buiten de Europese grenzen verder wil uitbreiden. 'Ik verwacht dat we over tien jaar een speler zijn die wereldwijd tentakels heeft liggen,' aldus Nibbeling. De uitbreiding is mogelijk door een kapitaalinjectie van investeringsmaatschappij Parcom, die zestig procent van de aandelen kocht en flink wil gaan investeren in het bedrijf.
Uitbreiding voor 247TailorSteel in Duitsland'
Eerder breidde 247TailorSteel haar Nederlandse productiefaciliteit in Varsseveld al flink uit met 7.500 vierkante meter.
1/1
 
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts