zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Doeslief en maak NL mooier'


Deventer, 2 juli 2019
Auteur:
Rolf Elling
Misschien heeft u hem voorbij zien komen, de Sire campagne #Doeslief. Statistieken geven aan dat we in ons land steeds minder aardig tegen elkaar zijn. Op bijvoorbeeld de straat, op sociale media, in het verkeer en in het openbaar vervoer. Met De #Doeslief campagne wil Sire Nederland een spiegel voor houden.

Tja, denk ik dan, het zal vast ook wel eens voorkomen op de werkvloer. Collega's die elkaar even een beetje zitten te stangen, te plagen en te pesten. De een kan het hebben de ander vindt het vervelend en stoort zich eraan. Niet doen dus, onaardig gedrag is nergens voor nodig en kan kwetsend zijn voor de ander.

Zo moeilijk kan het niet zijn, om elkaar juist een beetje vriendelijkheid te geven. Sta je bijvoorbeeld in de file, geef je rechter of linker buurman automobilist eens een bemoedigend knikje of een duim. Ik doe dit wel eens en je ziet de ander opfleuren. Soms volgt er dan een heel gesprek over van allen en nog wat. Het is maar een voorbeeldje, doe dus eens lief, er is al genoeg ellende in de wereld.?

Laten we met ons allen en ons positieve gedrag Nederland een beetje mooier maken. En dat maken doen we zonder metaal, plaat of buizen en de bijbehorende lasapparatuur.?

Met Vraag en Aanbod gaan we de komende weken in de tweewekelijkse modus. De volgende uitgaven komen uit in de weken 29, 31 en 33. Daarna komt de krant weer elke week. Uiteraard een bijzonder goede, welverdiende en gezonde vakantie.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts