zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nieuwe naamgeving voor Faber Halbertsma Group


Rotterdam, 28 maart 2019
De namen van alle bedrijven die tot de Faber Halbertsma Group behoren zijn veranderd. De overkoepelende naam ‘Pooling Partners’ valt weg. De nieuwe groepsbranding werd ingeluid met een slag op de gong tijdens de beursopeningsceremonie van Euronext Amsterdam op maandag 18 maart.

Faber Halbertsma Group is marktleider in Europa op het gebied van het leveren van duurzame houten verpakkingsproducten en palletpoolingsdiensten die een bijdrage leveren aan een circulaire economie. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf heeft een jaaromzet van €324 miljoen en biedt plaats aan circa 840 medewerkers. 


Het wegvallen van de naam Pooling Partners vertaalt zich naar een duidelijke focus op het positioneren van de individuele merken in de markt, terwijl de uitstraling van de groep wordt behouden. De rebranding zorgt ervoor dat de bedrijven zich meer kunnen toeleggen op waar zij in uitblinken. De stap om helderheid te creëren in de structuur van de bedrijfsnamen weerspiegelt ook weer de focus op eenvoud. 


Door als groep visueel wel als eenheid naar buiten te treden, versterkt ieder bedrijf de positie van de andere. IPP, PAKi, PRS en vPOOL zijn de voornaamste bedrijven die binnen de Faber Halbertsma Group actief zijn, aangevuld met een reeks productiebedrijven.


Ook de nieuwe website is in de lucht. Deze geeft een goed overzicht van de ontwikkelingen binnen de Faber Halbertsma Group en de mogelijkheden die de dochterondernemingen bieden.

 

Faber Halbertsma Group, een van oorsprong Nederlands familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1891, is een toonaangevende leverancier van duurzame, circulaire verpakkingsproducten en pooldiensten. 

Nieuwe naamgeving voor Faber Halbertsma Group'
De namen van alle bedrijven die tot de Faber Halbertsma Group behoren zijn veranderd
1/1
 
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in hout?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie