zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Pacombi neemt Broekhof over


Oud-Beijerland, 11 december 2018
Pacombi Group heeft bekendgemaakt dat overeenstemming is bereikt over de overname van Broekhof Verpakkingen BV. De overname zal nu formeel ter goedkeuring aan de ACM worden voorgelegd.

De nieuwe combinatie Pacombi Group en Broekhof realiseert met 780 medewerkers (480 van Pacombi en 300 van Broekhof) een jaaromzet van zo'n 350 miljoen euro in diverse markten, onder andere in industrie, horticultuur, retail, foodservice en agricultuur. Eigenaar Jan Paardekooper van Pacombi Group: ‘De overname van Broekhof betekent dat we ons specialistische en innovatieve aanbod aan klanten in de sierteelt verder kunnen verbeteren. Ook sluiten de buitenlandse activiteiten van Broekhof aan bij onze internationale ambities.' Directeur/eigenaar Arjan Broekhof van Broekhof Verpakkingen zegt ‘enorm blij' te zijn met de transactie. ‘Onze klanten kunnen rekenen op een ongewijzigde voortzetting van onze leveringen en diensten. En onze missie blijft onveranderd van kracht, dus wij blijven op een innovatieve en betrouwbare manier waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt.'

 

Vestigingen

Broekhof heeft vestigingen in Aalsmeer, Honselersdijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Nairobi (Kenia), Rionegro (Colombia), Miami (VS) en Ho Chi Minhstad (Vietnam). Pacombi is één van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen, disposables, re-usables en durables en bedrijfsbenodigdheden in Europa. Binnen de groep hebben diverse gerenommeerde verpakkingsbedrijven hun krachten gebundeld, elk met hun eigen specialisme: Paardekooper Verpakkingen, Van der Windt Verpakking en Depa Disposables. 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts