zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Versnelde opleiding CNC-verspaner in Zuid-Nederland


8 mei 2017
Wegens succes in Oost-Nederland heeft opleider STODT Toekomsttechniek besloten de eenjarige BBL3-opleiding tot CNC-verspaner eveneens te gaan aanbieden in het zuiden des lands. Met ingang van september 2017 kunnen gegadigden ook in regio Eindhoven terecht om zich versneld te laten opleiden of omscholen tot CNC-draaier of CNC-frezer.

Het unieke van de ‘Sprint-BBL' van STODT is dat de nominale opleidingsduur van drie jaar wordt gereduceerd tot slechts één jaar - mits de leerling voldoet aan het profiel. Na een uitgebreide intake leert de deelnemer in een voorschakeltraject van tien weken de basisprincipes van het vak. Daarna volgt de daadwerkelijke Spint-BBL, onder intensieve en deskundige begeleiding.

 

Aantrekkelijk voor bedrijven

De korte studietijd maakt de opleiding aantrekkelijk voor bedrijven die bestaande medewerkers willen laten omscholen. Door samenwerking met uitzendorganisatie Randstad Techniek kan STODT bedrijven ook gemotiveerde nieuwe medewerkers aanbieden die direct met de opleiding beginnen. Bij deze laatstgenoemde variant zijn er vanuit het sectorplan veel bijdragen mogelijk, waardoor de opleiding zelfs tot 100 procent kan worden vergoed.

 

www.stodt.nl

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts