zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

AWL pakt op Lasys 2016 uit met laserlassen


Harderwijk , 12 mei 2016
AWL-Techniek is prominent aanwezig op de vakbeurs Lasys, als exposant én als deelnemer aan het Expert Forum ‘Lasers in Action'. Lasys is de internationale vakbeurs voor systeemoplossingen in lasermateriaalbewerking die wordt gehouden van 31 mei tot en met 2 juni in Stuttgart.

Met lassen als corebusiness beheerst AWL een breed scala aan lastechnieken. AWL heeft met haar specialisatie in gerobotiseerd 3D-laserlassen al grote stappen gezet als het gaat om robotnauwkeurigheid. Door eigen onderzoek en ontwikkeling is AWL in staat om succesvol naadvormen die een hoge nauwkeurigheid vereisen -  zoals T-naden en hoeknaden - met industriële robots te realiseren. Het bedrijf heeft dit laserlasproces op industriële schaal succesvol toegepast bij verschillende klanten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de productie van stoelgeleiders voor autostoelen.


Het team van AWL zal deze technieken tezamen met onderwerpen als onder andere het laserlassen van aluminium en automatisering van het productieproces uitgebreid toelichten op Lasys. Hiermee zal het bedrijf bezoekers uit zowel de automotive- als de algemene metaalverwerkende industrie inzicht bieden in nieuwe toepassingen en mogelijkheden.


lExpertforum Lasers in Action

Wouter Zweers, Technology Manager bij AWL, is één van de sprekers op het Expert Forum ‘Lasers in Action' op 2 juni in hal 4, stand A51. Van 15.30 tot 16.00 uur zal in zijn seminar het onderwerp ‘Laserlassen met industriële robots: praktische voorbeelden van technische en productiviteitsuitdagingen en -oplossingen' aan bod komen. Dit wordt geïllustreerd en verduidelijkt met onderzoeksresultaten en voorbeelden uit de praktijk. AWL staat op Lasys in Stuttgart in hal 4, stand B55.

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts