zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

HTM Nederland toont onderhoud metaalbewerkingsmachines op TechniShow


Hengelo, 10 februari 2016
High Tech Maintenance Nederland is reeds jaren gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van metaalbewerkingsmachines, zowel op mechanisch, elektronisch als mechatronisch vlak. Door de jaren heen is HTM Nederland strategische allianties aangegaan met oa. BVS, Eritec, Produtec, Ecotax en Waldmann.

HTM Nederland is in 2007 opgericht door Jansen Machine Management om een goede uitvoerende partij te hebben voor al haar gecompliceerde machine-onderhoud. Inmiddels bestaat de onderhoudsspecialist uit een team van 20 vakkundige monteurs die goed uitgerust zijn. De kerncompetenties van HTM zijn: preventief en correctief onderhoud, machineverplaatsingen en metingen.

In de afgelopen jaren heeft HTM een aantal strategische allianties, die HTM Nederland als geautoriseerd partner voor Nederland hebben aangemerkt. Stuk voor stuk zijn dit gerenommeerde bedrijven die zich in de top van de markt begeven.

 

BVS Industrie-Elektronik

Voor hardware uit de besturingen is BVS Industrie-Elektronik in het Duitse Hanau de partner. Dit bedrijf heeft zich de afgelopen dertig jaar bewezen in het repareren van bijvoorbeeld voedingen en ER-modules. BVS heeft de beschikking over een magazijn met meer dan 30.000 ruildelen waarover HTM kan beschikken zodat het de machines weer snel in bedrijf heeft.

 

Eritec

 Voor Eritec (vertegenwoordiging van Grob GmbH) uit Hengelo doet HTM Nederland het onderhoud en de reparaties van de Grob machines in Nederland. Dit gerenommeerde merk dat haar strepen verdiende in de Duitse automobielindustrie levert sinds 2008 universele bewerkingscentra en vond in HTM Nederland de servicepartner voor Nederland.

 

Produtec

Ook Produtec uit Meerkerk (en in Maldegem, België) heeft de samenwerking met HTM Nederland vastgelegd. Dit bedrijf heeft de Nederlandse vertegenwoordiging van Makino GmbH. Deze high end machine-fabrikant wint terrein in het hoogste segment van de markt en HTM Nederland draagt daar haar steentje aan bij.

 

Ecotax

Om de lucht in de productieruimtes zo zuiver mogelijk te houden werkt HTM Nederland al jaren samen met Ecotax uit Willemstad. De filtermisten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en hebben zich de laatste jaren bewezen bij de klanten van HTM Nederland. HTM Nederland monteert de filters aan de machine en onderhoud deze zodat het effect van filteren zo optimaal mogelijk blijft.

 

Waldmann

Waldmann uit het Duitse Villingen-Schwenningen is met HTM Nederland de samenwerking aangegaan op het gebied van verlichting. HTM Nederland plaatst of vervangt machineverlichting door de nieuwe LED-serie van Waldmann. Hiermee heb je jarenlang zekerheid van een hoogwaardige verlichting in de machine.
HTM Nederland staat op de TechniShow in hal 12, stand D119.


Jansen Machienmanagement
BVS
Ertec
GROB

Produtec

Ecotax

Waldmann

 

 

HTM Nederland toont onderhoud metaalbewerkingsmachines op TechniShow'
HTM Nederland is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van metaalbewerkingsmachines, zowel op mechanisch, elektronisch als mechatronisch vlak.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts