zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

PAC zet Yawei-Nisshinbo fiberlaser in de spotlight op Technishow


Oosterland, 2 februari 2016
PAC zet op de Technishow het Yawei-Nisshinbo programma fiberlasers, ponsnibbelmachines, kantpersen en scharen in de spotlights. De leverancier van plaatbewerkingsmachines verzorgd sinds kort de verkoop en service voor deze fabrikant in de Benelux. De eerste Yawei-Nisshinbo ponsnibbelmachines heeft PAC inmiddels verkocht en ziet ook veel potentie in de rest van het programma, met name de nieuwe fiberlaser.

De Yawei-Nisshinbo ponsnibbelmachines en fiberlaser zijn beide uitgerust met energiebesparende technologie zoals een servo-mechanische aandrijving op de ponsnibbelmachines en een energiezuinige fiberlaserresonator die ten opzichte van CO2 ruim 60 procent zuiniger is en minder onderhoud vraagt.

 

Ponsnibbelmachines

De ponsnibbelmachines worden gebouwd in een brugframeconstructie en voldoen daarmee aan de hoogste nauwkeurigheidseisen (geen uitbuiging van het frame). De machines zijn uitgerust met Nisshinbo hogestijl turret. Naast standalone ponsnibbelmachines in 30 en 50 tons uitvoering biedt Yawei-Nisshinbo ook volledig geautomatiseerde ponssystemen aan met geïntegreerde uithoekschaar, automatische productuitname en automatische product sorteersysteem.

 

Fiberlasersnijmachines

Uitgerust met de modernste IPG-YLS fiberlaserresonator (tot 4 kW) en een Precitec lasersnijkop behoren de nieuwe Yawei-Nisshinbo fiberlasersnijmachines volgens PAC tot de meest geavanceerde machines op dit moment. Met de precisie aandrijving van X-, Y- en Z-as bieden de Yawei-Nisshinbo fiberlasersnijmachines een hoge positioneringssnelheden en acceleratie. De IPG-YLS fiberlaserresonator is niet alleen in het voordeel door het geringe energieverbruik maar ook door de lage onderhoudskosten die een fractie zijn van de onderhoudskosten van een CO2 lasersnijsysteem. De hoge straalkwaliteit die bereikt wordt door de IPG-YLS fiberlaserresonator resulteert in hogere snijsnelheden met een beduidend verbeterde snijrandkwaliteit.

 

Kantbanken

De kantbanken met servo-mechanische uitvoering zijn snel en uitermate efficiënt in energie gebruik. PAC levert naast standaard kantbank tooling ook het zogenaamde Low Friction Tooling. Low Friction Tooling verhoogt de capaciteit van uw machine.

 

Aanvullend op het programma levert PAC de Yawei scharen met Delem controller automatisch instelbaar, maar ook leverbaar als conventionele machine met CNC gestuurde achteraanslag. Een automatische CNC voorlaadinrichting behoort tot een van de vele opties. Door middel van de voorlaadinrichting is zeer nauwkeurig knippen mogelijk. PAC is een volle dochter van de M.J. Allen Group of Companies.

 

PAC staat op de TechniShow in hal 7, stand B120.

 

 

 

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts