zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

J.W. VOS importeur van Salvador afkortzagen


Hendrik-Ido-Ambacht, 26 maart 2014
J.W. Vos is sinds kort de nieuwe importeur voor Nederland van Salvador, de Italiaanse fabrikant van automatische afkortzaagmachines.

Christian Salvador, general manager van Salvador zegt content te zijn met de nieuwe importeur: ‘Vos heeft ruim vijftig jaar ervaring in de massief houtbewerking. Daarnaast heeft het een aantal technici in dienst die gespecialiseerd zijn op het gebied van dit soort machines.' Volgens Vos completeert het programma Salvador afkortzaagmachine het bestaande leveringsprogramma met merken als Leadermac, SCM, Minimax, Masterwood, Robland en Harwi.

Salvador produceert voor nagenoeg alle afkortwerkzaamheden een uitgebreide serie machines; van de handbediende Classic tot de serie Supercut. De serie Superpush bestaat uit computergestuurde machines met een opduwer voor enkelstuks en pakketten. Voor het supersnel afkorten in doorloop heeft Salvador het type Supercut in het programma. Met modellen uit de Superangle-serie kan men tot slot onder hoeken zagen van -70 tot +70 graden. Door de mogelijkheid van spiegeling kan het materiaalverlies tot een minimum beperkt worden. Door de solide drukkers blijft het werkstuk bij alle zaagsnedes perfect op zijn plaats.

www.vos.nu

J.W. VOS importeur van Salvador afkortzagen'
Salvador produceert voor nagenoeg alle afkortwerkzaamheden een uitgebreide serie machines; van de handbediende Classic tot de serie Supercut.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in hout?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie