Metaalbewerkingsmachines in veiling na overname

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Plaatbewerkings- en constructiebedrijf Enco van Grinsven te Oss heeft Baaijens Metaal, ook in Oss, overgenomen. Diverse machines van het bedrijf zijn overbodig geworden, deze worden te koop aangeboden in een online veiling bij Troostwijk Auctions. Bieden kan tot en met maandag 17 juni 2024, de veiling sluit om 14:00 uur.

De Trulaser 3030 is een van de machines die wordt geveild. (Foto: Surplex)

Door de overname van Baaijens Metaal ziet plaatbewerkings- en constructiebedrijf Enco van Grinsven een mooie kans om een efficiëntieslag te maken, doordat de activiteiten van beide bedrijven deels overlappend zijn. Om deze reden worden diverse machines overbodig en worden deze geveild via het online platform van Troostwijk Auctions.

Plaatbewerkings- en constructiemachines

Er wordt een breed scala aan kavels aangeboden, waaronder een LVD kantbank, een GWF Mengele CNC kantbank, een Trumpf Lasersnijmachine, een LVD guillotineschaar, profielbuigmachines, zaagmachines, polijstmachines, boormachines, universele draaibanken, lasapparatuur, plaatmateriaal, onderdelen en gereedschappen. Bekijk hier alle 192 kavels van deze veiling.

De veilingmeester noemt het een veiling met een divers aanbod voor elke plaatbewerker. ‘Kantbanken, guillotinescharen, zaagmachines, boormachines, plaatmateriaal, het staat er allemaal. Je kunt zien dat men hier met plezier op de machines gewerkt heeft, ze zijn goed onderhouden en kunnen goed nog een ronde mee.’

Toekomstplannen

In eerste instantie blijven zowel Enco van Grinsven als Baaijens Metaal gevestigd op hun eigen locatie in Oss. Bij het pand aan de Spaanderstraat 15 in Oss, waar nu Baaijens Metaal is gevestigd, wordt een hal bijgebouwd op een naastgelegen kavel. Daarna zullen beide bedrijven verdergaan op deze locatie. Al het personeel van beide bedrijven wordt opnieuw ingezet.

Over de veiling

De online veiling van de metaalbewerkingsmachines is geopend voor biedingen. De veiling sluit op maandag 17 juni 2024 om 14:00 uur.

De kavels bekijken voor het uitbrengen van een bod kan ‘s ochtends van 9-12 uur op de Vikingenweg 6 in Oss en ‘s middags van 13-16 uur op de Spaanderstraat 15 in Oss.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *