Inschrijving TechniShow Innovation Awards 2022 geopend

Wie wint de TechniShow Innovation Awards 2022? Welk bedrijf heeft het meest innovatieve product of proces, zet originele materialen in of hanteert een bijzondere techniek? Tot 18 januari kunnen exposanten van TechniShow 2022 hun innovaties insturen om kans te maken op deze bijzondere award.

Inschrijving TechniShow Innovation Awards 2022 geopend
Foto: TechniShow

Medio februari worden de nominaties bekend gemaakt en tijdens de Avond van de Maakindustrie (maart 2022) worden de prijzen uitgereikt. Belangrijke voorwaarde voor de prijs is dat het product of proces vernieuwend is, of dat een bestaand product of proces dusdanig op de schop gaat, dat het een belangrijke economische of maatschappelijke verandering met zich meebrengt.

Categorieën

Deze editie kunnen bedrijven zich inschrijven voor drie categorieën: Slim produceren, Digitale fabriek of Flexibel produceren. De jury staat onder voorzitterschap van Susanne van der Velden, Program Manager Smart Industry & Artificial Intelligence bij FME.

Inzendingen worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: de mate waarin de inzending echt nieuw, uniek of onderscheidend is; commerciële toegevoegde waarde (toegevoegde waarde voor de eindgebruiker); de economische impact van de inzending; de maatschappelijke impact en de mate waarin de inzending bijdraagt aan Smart Industry/ slimmer en sneller ondernemen.

De TechniShow Innovations Awards zijn de tweejaarlijkse prijzen voor de innovatiekracht van de Maakindustrie en is een initiatief van FPT-VIMAG in samenwerking met Jaarbeurs. De awards worden uitgereikt tijdens de Avond van de Maakindustrie (maart 2022).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *