Faillissementsveiling van betonrenovatiebedrijf Meerwaarde Totaal

Wegens het faillissement van betonrenovatiebedrijf Meerwaarde Totaal in Apeldoorn wordt de volledige inventaris van het bedrijf geveild via het online platform van BVA Auctions. Onder meer aannemersmateriaal, elektrisch gereedschap, handgereedschap en slijpmachines worden in de veiling aangeboden.

Foto: BVA Auctions

Al meer dan 25 jaar is Meerwaarde Totaal gespecialiseerd in betonherstel, gietvloeren, gevelreiniging en het onderhoud aan gebouwen. Enkele jaren geleden behoorde het Apeldoornse bedrijf nog tot de snelst groeiende bedrijven van Oost-Nederland. En met klanten in Nederland, Duitsland en Belgiƫ was Meerwaarde Totaal een van de grootste spelers in de branche. Maar afgelopen mei werd het bedrijf failliet verklaard.

In de kwart eeuw dat het Apeldoornse bedrijf bestond, bouwde Meerwaarde Totaal een goede reputatie op, laat directeur Stijn Agelink weten. Het faillissement heeft onder meer te maken met corona, zegt hij.

Bouw- en aannemersmateriaal

De volledige inventaris van Meerwaarde Totaal wordt in een online faillissementsveiling aangeboden bij BVA Auctions. Onder meer aanhangwagens, opslagcontainers, steigers, elektrisch gereedschap, aannemersmateriaal, handgereedschap en slijpmachines verschijnen onder de digitale hamer. Bekijk hier alle 556 kavels.

Over de veiling

De online faillissementsveiling van Meerwaarde Totaal is vanaf dit moment geopend voor biedingen. Op maandag 26 juli 2021 sluit de veiling vanaf 16:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *