Blog Rolf Elling: Deskundigheid erbij

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

Het is al weer een tijdje geleden, dat we er iets over hebben gemeld, maar nu is het dan zover. We gaan vanaf heden ondernemers maandelijks informeren, inzicht geven en oplossingen aandragen voor een breed scala aan specifieke bedrijfsitems. Zelf hebben we deze specialistische kennis niet in huis. Vandaar dat we dit samen doen met een deskundige club die al heel wat jaren in de maakindustrie actief is: PKM.

Bij velen zullen de deskundigen bekend zijn, maar gezien de breedte van onze doelgroep, stelt PKM zichzelf even voor.

Vraag&Aanbod en PKM gaan in de nieuwe rubriek Ondernemerszaken in de krant en op www.vraagenaanbod.nl ondernemers in de maakindustrie inzicht geven, informeren en oplossingen aandragen over specifieke bedrijfsitems. Hierbij worden praktisch tips gegeven om specifieke bedrijfsonderdelen beter in te vullen dan wel aan te passen.

Denk bijvoorbeeld aan de aspecten rondom kwaliteit, innoveren, normering en veiligheid of duurzaamheid. Dat doen we samen met de specialisten van PKM waarbij ook praktijkervaringen worden weergegeven.

PKM telt zestien medewerkers en is gevestigd in het pand waarin ook Metaalunie is gehuisvest, in Nieuwegein. PKM is als niet commerciële stichting gelieerd aan de Koninklijke Metaalunie.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *