Landre presenteert snelle Ermak Speedbend afkantpers

Landré presenteert tijdens de Metavak de Ermak Speedbend 3100-175 kantpers. De hoge bewegingssnelheid van de ram in combinatie met de extreem snelle achteraanslag zorgen ervoor dat de SpeedBend tot wel 2x sneller is dan andere kantpersen.

De gebruikersvriendelijke Nederlands talige 3D ER90 touch screen besturing helpt bij het reduceren van de omsteltijden. De besturing beschikt over een netwerkkaart en kan direct 3D DXF files importeren, ook is het mogelijk extern een programma te maken via de Ermak Cad/Cam simulatie software.

Complete uitrusting

De getoonde Speedbend 3100-175 beschikt over een complete uitrusting waaronder:
X1 + X2-as, Bombeersysteem, motorisch, CNC aangestuurd, Laserbeveiliging AKAS IILC2000, manueel, DELEM DA-66T besturing, standaard gereedschappen set en verstelbare oplegarmen. De ram beweegt over 8 rolgeleidingen en werkt met een precisie van 0,01 mm. Verder past Ermak in haar Speedbend kantpersen een hydraulisch pompsysteem toe met een zeer laag geluidsniveau.

De achteraanslag optioneel kan worden uitgebreid naar Z1, Z2, R1 en R2, waarbij de achteraanslag met een nauwkeurigheid van 0,06 mm wordt gepositioneerd.

Landré staat in stand 164

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *