Zeven leveranciers maakindustrie openen deuren op Tech Demoweek

Zeven bedrijven in de regio Ede-Veenendaal, die technologie en knowhow leveren aan de maakindustrie, zetten op 14-17 maart hun deuren open voor het grote publiek. Tijdens de 16de editie van de Tech Demoweek worden bezoekers ondergedompeld in de nieuwste technologieën in de maakindustrie.

Bendertechniek, Cellro, DMG MORI, Dormer Pramet, Dymato, Heidenhain en Mitutoyo doen dit jaar mee aan de 16de editie van de Tech Demoweek die dit jaar plaats vindt van 14 tot-en-met 17 maart. De bedrijven zijn dichtbij elkaar gelegen in de regio Ede-Veenendaal waardoor geïnteresseerden meerdere bedrijven per dag kunnen bezoeken.

Tijdens het evenement tonen de deelnemende bedrijven de laatste trends in de maakindustrie en zal er uiteraard veel aandacht zijn voor automatisatie en Industrie 4.0. ‘Wilt u uw machinepark, productieprocessen en -planningen onder controle krijgen of optimaliseren? Dan kunt u de Tech Demoweek in maart niet missen’, klinkt het bij de organisatie dat mikt op CEO’s, productiemanagers, werkvoorbereiders of machineoperators van maakbedrijven.

Kick-off op 16 februari

Voorafgaand aan de demoweek vindt er op 16 februari een online kick-off event plaatst onder de naam ‘Techniek opent deuren’. Tijdens een rondetafelgesprek, onder leiding van Tim Wentink, gaan de deelnemers dieper in op de trends in de maakindustrie en waarom het slim is om de TECH DEMOWEEK te bezoeken.

Een gratis kaartje reserveren kan via deze link. Hieronder een overzicht van de deelnemende bedrijven

Bendertechniek

Bendertechniek is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in levering, service en onderhoud van hoogwaardige draai-, frees- en slijpmachines, kotterbanken en multitasking machines voor de verspanende metaal- en kunststofverwerkende industrie. Naast de verkoop van machines van tal van gerenommeerde internationale merken, ligt bij ons bedrijf de nadruk met name op advisering en begeleiding van industriële klanten die op zoek zijn naar een machine die precies aansluit op hun eisen en wensen.

Cellro | CNC Automation

Cellro is een vooraanstaand producent en ontwikkelaar van automatiseringssystemen en modulaire robot-automatiseringsproducten voor de verspanende industrie. Dankzij ons brede productportfolio en customization van onze producten, leveren we bewezen technologische oplossingen. Wij willen graag data ontsluiten en op basis van productiedata aansturen. Interessant voor verspanende bedrijven die in high-mix, low-volume produceren of toeleverancier zijn voor de high-end machinebouw of zelf machines/apparaten/producten maken. Automatisering haalt op voorhand onzekerheden weg. 

DMG MORI

DMG MORI is een wereldwijde innovatieleider in het snijden van metaal. Als leverancier van de beste CNC-draaimachines spelen wij dagelijks in op de hedendaagse behoefte van productiebedrijven om snel, nauwkeurig en efficiënt te produceren. Dit maken we mogelijk door het ontwikkelen en leveren van geavanceerde CNC-draaimachines, meerspillen automaten, universele boor- en freesmachines, bewerkingscentra programmeerbaar van 3 tot 5 assen en laser- en ultrasoon-freesmachines. Naast kwalitatieve machines verzorgen wij ook programmeer- en bedieningsscholingen.

Dormer Pramet

Dormer Pramet is een wereldwijde fabrikant van kwalitatieve en betrouwbare verspanende gereedschappen. Vanuit onze eigen productiefaciliteiten leveren wij zowel HSS-, volhardmetaal- als wisselplaatgereedschap voor draaien, frezen, gatbewerkingen en draadsnijden. Door onze uitgebreide product- en marktkennis verkopen we meer dan alleen gereedschappen. Of het bijvoorbeeld gaat om moeilijk te verspanen materiaal, het verhogen van verspaningsvolumes of efficiënt stock management? Onze ervaren Salesengineers gaan graag met u in gesprek om uw productieproces te optimaliseren.  Tijdens de DEMOWEEK aanwezig bij Bendertechniek.

Dymato

Dymato is een dynamische en succesvolle leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots. Wij kennen korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Met ons leveringsprogramma, onze knowhow van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar een perfecte dienstverlening, hebben wij een belangrijke positie verworven in de markt op gebied van CNC-machines. Zo leveren wij de hoogwaardige merken: Hyundai Wia, bavius, Hanwha, Gurutzpe, Mitsubishi, Röders en Hegenscheid in Nederland en België.

Heidenhain

Heidenhain zorgt voor de juiste besturing met opties als: Dynamic Precision, Dynamic Efficiency en de functionaliteit in het pakket van Connected Machining. Dankzij onze uitgebreide expertise in de ontwikkeling en productie van meetsystemen en besturingen, creëren we nu een belangrijke basis voor de automatisering van installaties en productiemachines van morgen! Om aan de juiste eindkwaliteit te voldoen, moetem alle facetten aanwezig zijn. Snelheid, efficiency en knowhow zijn hierbij sleutelwoorden. Samen behalen we het beste resultaat.

Mitutoyo

Mitutoyo is al jaren wereldleider als het gaat om precisiemeettechniek. Als innovatieve fabrikant van precisiemeetapparatuur staan wij vooral bekend om onze hoogwaardige en technische vakkennis. De nauwe samenwerking met onze klanten gebeurt op een respectvolle en eerlijke manier. U kunt vertrouwen op perfecte meetresultaten. Naast professioneel advies bij het zoeken of kopen van de geschikte meetoplossing en meetmachines, bieden wij ook een optimale technische ondersteuning (lokaal serviceteam, helpdesk, training/opleiding, kalibratie met accreditatie, onderhouds- en meetdienst).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *