Zes ondernemingen benoemd tot topleverancier

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De lezers van Houtwereld hebben zes ondernemingen benoemd tot TopLeverancier 2009. Verdeeld over zes categorieën, gingen de meeste stemmen en punten naar Houtgroep Van Drimmelen, Habraken Houtimport, LTL Woodproducts, International Plywood, Houtindustrie Schijndel en De Groot.

Houtgroep Van Drimmelen in Zwijndrecht werd uiteindelijk verkozen tot winnaar in de categorie Naaldhout, een titel die de onderneming in 2008 ook al in de wacht sleepte. Daarbovenop behaalde Houtgroep Van Drimmelen dit jaar de derde plaats in de categorie plaatmaterialen.

Habraken

Habraken Houtimport, gevestigd in Budel, is door de lezers uitgeroepen tot de beste leverancier van tropisch hardhout in 2009. Men was enorm te spreken over de service, kwaliteit en beschikbare voorraad van het familiebedrijf.

LTL Woodproducts

In de categorie niet-tropisch hardhout gingen dit jaar de meeste stemmen en punten naar LTL Woodproducts in Vianen. Daarnaast bereikte LTL de vijfde plaats in de categorie tropisch hardhout.

International Plywood

International Plywood kwam in de categorie plaatmaterialen als absolute winnaar uit de bus. De onderneming in Nieuwland prolongeerde daarmee haar titel, want ook in 2008 werd zij door de lezers uitgeroepen tot TopLeverancier. Volgens vele stemmers onderscheidt International Plywood zich doordat haar leveringen ‘altijd oké en op tijd zijn’. Houtindustrie Schijndel wist verder in de competitie haar branchegenoten voor te blijven en schopte het daarmee tot beste houtindustrie van 2009.

De Groot

Tot slot stemde een overtuigende meerderheid van de lezers van Houtwereld dit jaar, net als in 2008, op De Groot Houtbewerkingsmachines als winnaar in de categorie beste machineleverancier 2009.