Twee nieuwe machines bij MG Twente

Metaalbewerkingsbedrijf MG Twente uit Almelo heeft het machinepark met twee nieuwe machines uitgebreid. Het gaat om de drie-assige freesmachine van Taiwanese makelij YCM NXV1270A. De Hwacheon Hi-Tech230 YCM uit Zuid-Korea wordt voor het draaiwerk ingezet.

Nieuwe draaibank bij MG Twente.

MG Twente uit Almelo, leverancier voor de fijnmechanische industrie, is klaar voor het nieuwe jaar. Recent mocht het twee nieuwe machines ontvangen, de drie-assige freesmachine YCM NXV1270A en de Hwacheon Hi-Tech230 YCM draaibank met Y-as, aangedreven gereedschappen en stafaanvoer voor serieproductie. Bendertechniek vertegenwoordigt YCM, voorheen  Yeong Chin Machinery, en Hwacheon al decennia in Nederland.

De laatste uitbreiding van het machinepark bij MG Twente vond plaats in oktober 2021, maken we op uit de website van het bedrijf. Toen is het vijfassige bewerkingscentrum DMG CMX 70 U met PH Cell in gebruik genomen.

Koelsysteem in productiehal

De nieuwe machines zijn niet de enige investeringen in de laatste maanden van dit jaar. ‘Tevens hebben wij onze gehele productiehal geacclimatiseerd met koelsystemen van Oxycom. Hierdoor heerst er altijd een prettige temperatuur in onze werkplaats’, laat directeur Christian van Sloten weten op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *