Stefan Hutten nieuwe Head of Region Easyfairs Nederland

Beursorganisator Easyfairs, die ook talloze beurzen voor de maakindustrie organiseert, heeft Stefan Hutten benoemd tot nieuwe Head of Region van Easyfairs Nederland. Hutten (56) begint op 13 juni 2022 en volgt Jeroen van Hooff op die sinds 2017 aan het roer stond. Easyfairs wil met Hutten haar positie in Nederland verder verstevigen.

Stefan Hutten Head of Region van Easyfairs

‘Wij zijn ontzettend verheugd met de komst van Stefan. Met zijn jarenlange ervaring die hij heeft opgedaan in onder meer de media en marketing consultancy business, is Stefan een zeer waardevolle aanvulling voor ons Easyfairs-team in Nederland. De combinatie van de functies die hij gehad heeft en zijn commerciële inzicht en creativiteit, geven ons het vertrouwen dat hij de juiste persoon is om Easyfairs Nederland te leiden naar verdere groei’, zegt CEO en founder Eric Everard van Easyfairs.

Stefan Hutten kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: ‘Easyfairs is een prachtig bedrijf waar onder andere creatief ondernemerschap en resultaatgerichtheid centraal staan. Kenmerken die ik persoonlijk altijd erg belangrijk heb gevonden en eveneens terugvind in de bedrijfsfilosofie van Easyfairs. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om het Nederlandse team te versterken en invulling te geven aan de rol van Head of Region, met als doel om de positie van Easyfairs Nederland verder te verstevigen.’

Hutten vervulde eerder (senior)management posities bij onder andere VNU, Sanoma, Shared Stories Group en Audax. Hij is bedrijfskundige en volgde diverse postdoctorale opleidingen, onder meer aan Universiteit Nyenrode.

Beurzen voor de maakindustrie

Jaarlijks organiseert Easyfairs in Nederland meer dan 60 beurzen en evenementen en is het eigenaar van twee evenementenhallen in Gorinchem en Hardenberg. Het organiseert in Nederland tal van beurzen voor de maakindustrie, waaronder Maakindustrie Expo Noordoost, Metavak en Welding Week. Beide evenementen vinden overigens plaats van 4 tot 6 oktober in de Evenementenhal Gorinchem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.