SPGPrints en MTA ontwikkelen productielijnen voor coronasnelteststrips

SPGPrints uit Boxmeer en MTA Group uit Helmond zijn in opdracht van een internationale farmaceutische opdrachtgever gezamenlijk betrokken bij de ontwikkeling en levering van een tweetal productielijnen voor het produceren van coronasnelteststrips.

SPGPrints en MTA ontwikkelen productielijnen voor coronasnelteststrips
Foto: MTA Group

De lijn is door SPGPrints verkocht en zal ook door hen bij de opdrachtgever geïnstalleerd gaan worden. MTA is als co-development- en productiepartner betrokken en verzorgt zowel de engineering van het systeem als de gehele productie en assemblage. Op beide productielijnen zullen naar verwachting miljoenen teststrips geproduceerd kunnen worden. Zo hopen de bedrijven bij te dragen aan het vergroten van de wereldwijde vraag naar meer testcapaciteit.

SPGPrints is een wereldleider in de textiel-, label- en industriële printmarkt. SPGPrints biedt zowel complete printsystemen als losse componenten waardoor ze totaaloplossingen kunnen leveren voor klanten.

MTA ontwikkelt en produceert seriematig high-tech mechatronische systemen voor gerenommeerde Original Equipment Manufacturers (OEM’s), scale- en start-ups in Agrobotics, Industrieel 3D-printen, Semicon Back-end en Packaging Automation. MTA ontwikkelt samen met klanten, maar optimaliseert ook bestaande systemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *