Lees hier alles over Smart Industry

Nederland moet voorop blijven lopen door slimmer te produceren

Over drie jaar nog slimmer produceren, zodat de Nederlandse industrie zijn concurrentiekracht verder verhoogt. Het doel van de Smart Industry Implementatieagenda 2018-2021 is kraakhelder. Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, voorzitter van het Team Smart Industry, overhandigde maandag in Bussum de agenda aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.

Meer...
In

Vier nieuwe Smart Industry Fieldlabs

In september en oktober hebben vier Fieldlabs de status van aspirant Smart Industry Fieldlab verkregen. Dit zijn Thermoplasten Composites (TPC), Added, SMASH en Smart Base. Daarmee komt het totaal aantal Fieldlabs in de tweede tranche op 14. In 2015 werd van start gegaan met tien Fieldlabs. Hiermee is een breed en hoogwaardig portfolio van Smart Industry Fieldlabs in ontwikkeling.

Meer...
In

Inschrijving voor Metaalunie Smart Manufacturing Award geopend

Koninklijke Metaalunie heeft de inschrijving geopend voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award. Deze Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat de afgelopen jaren door ‘Slim produceren’ nieuwe kansen heeft verzilverd. De Award-winnaar is daarmee ook een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven uit de branche en ontvangt naast de Award een bedrag van 5.000 euro.

Meer...
In
Meer berichten