Ook EuroBLECH gaat digitaal

Vraag&Aanbod berichtte eerder al dat EuroBLECH is uitgesteld tot maart 2021. Inmiddels is er echter ook een digitaal evenement gepland voor de oorspronkelijke datum waarop EuroBLECH zou plaatsvinden: van 27 tot 30 oktober 2020.

Ook EuroBLECH gaat digitaal

De EuroBLECH Digital Innovation Summit is een handels- en netwerkevenement voor de wereldwijde plaatverwerkende industrie. Bezoekers kunnen gratis deelnemen en zich vanaf begin oktober online registreren.

Organisator Mack Brooks Exhibitions geeft aan dat ze met het online evenement de industrie willen helpen de weg naar herstel terug te vinden na de coronapandemie. Ook overbrugt het de grote wachttijd tot aan de fysieke beurs volgend jaar.

‘Toen de beslissing werd genomen om EuroBLECH, ‘s werelds grootste beurs voor plaatbewerkingstechnologie, te midden van de coronacrisis uit te stellen, waren we vastbesloten om het gat te dichten en al onze energie te steken in het ontwikkelen van een krachtig en gericht online evenement dat een even grote aantrekkingskracht kan uitoefenen op kopers’, legt Evelyn Warwick, Exhibition Director van EuroBLECH, uit.

‘De vorige EuroBLECH 2018 in Hannover trok 56.307 internationale vakbezoekers en in totaal 1.507 exposanten uit veertig landen, zodat onze nieuwe virtuele top kan voortbouwen op een zeer geslaagd real-life evenement. Dit omvat de enorme EuroBLECH-community van plaatwerkprofessionals en technologieleveranciers die in de loop der jaren onze beurzen hebben bezocht of tentoongesteld. De EuroBLECH Digital Innovation Summit geeft specialisten uit de industrie en inkopers wereldwijd online toegang tot deze deskundige community, zodat ze getuige kunnen zijn van echte technologische innovatie en productlanceringen, insiders kunnen horen over de nieuwste markttrends en -kansen, en gebruik kunnen maken van verbazingwekkende matchmaking en vergaderfaciliteiten, allemaal online, om weer in het bedrijfsleven te komen’, aldus Warwick.

Kijk hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *