Onderneming in rvs-, staal- en machinebouw te koop

Een Noord-Hollands bedrijf gespecialiseerd in de productie van klantspecifieke constructies en machines van staal, rvs en aluminium zoekt een overnamekandidaat. De onderneming heeft een omzet van circa 3 miljoen euro met een EBIT van 8 procent, het bedrijf heeft 25 werknemers in dienst.

De onderneming is gespecialiseerd in de productie van klantspecifieke constructies en machines van staal, rvs en aluminium. Door de breed inzetbare medewerkers en het uitgebreide machinepark kunnen veel werkzaamheden snel en flexibel in-house worden uitgevoerd.


Kerncijfers

De onderneming heeft een omzet van circa 3.000.000 euro met een EBIT van circa 8 procent. Er zijn 25 werknemers in dienst.


Bijzonderheden
Het bedrijf is stabiel renderend en heeft veel vaste gerenommeerde opdrachtgevers uit de (food-)industrie, machinebouw, overheid en bouw. Groei is haalbaar door actief acquisitie te plegen.


Reden verkoop
De eigenaren gaan richting de pensioengerechtigde leeftijd.


Profiel koper
Deze propositie is geschikt voor een strategische partij alsmede een MBI kandidaat met technische en commerciële kwaliteiten. Eigen inbreng bedraagt minimaal 300.000 euro.

Bron: Brookz