OCI uit Malden sluit zich aan bij Indutrade Benelux

De technische bedrijvengroep Indutrade Benelux heeft OCI B.V. uit Malden overgenomen. Met de overname wil Indutrade haar positie versterken in de energie- en watersector. ‘OCI biedt door uitgebreide technische knowhow en korte time-to-market voor nieuwe producten goede voorwaarden voor duurzame winstgevende groei. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve en duurzame oplossingen voor het aansluiten van energie- en waternetwerken van het hoofdnetwerk op woningen, kantoorgebouwen en bedrijfsterreinen’, aldus Industrade in een persbericht. Het Gelderse bedrijf is opgericht in 2008 en heeft 20 medewerkers in dienst.

OCI uit Malden sluit zich aan bij Indutrade Benelux
Van links naar rechts Robert-Jan Broekhuijsen (Indutrade Benelux), Peter Hartman (OCI), Wim van Zuuk (OCI) en Robert Timmer (Indutrade Benelux).

Het productaanbod van OCI bestaat naast een uitgebreid assortiment kogelkranen, fittingen en leidingen uit een uitgekiend pakket (op maat gemaakte) aansluitsystemen, kunststof producten en installatiematerialen. Klanten van OCI zijn onder meer Nederlandse netbeheerders voor warmte en gas en waterleidingbedrijven, maar ook installatiebedrijven en industriële spelers.

Over Indutrade

Onder de Indutrade Benelux-holding vallen de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *