zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Okuma neemt Gelderblom CNC Machines over


Houten, 21 mei 2020
Okuma Europe GmbH neemt 100 procent van Gelderblom CNC Machines over. Met de overname wil Okuma zich nog breder positioneren en haar positie versterken in de Europese landen die het belangrijkst zijn voor hightech gereedschapsmachines. Lokale klanten van Okuma kunnen binnenkort profiteren van directe toegang tot Okuma, haar producten en diensten.

Gelderblom CNC Machines verkocht al meer dan veertig jaar de machines van Okuma in de Benelux. Met ingang van 15 mei 2020 is Gelderblom CNC Machines een volledige dochteronderneming van Okuma Europe GmbH. Het bedrijf zal voortaan opereren onder de naam Okuma Benelux en zal de geherstructureerde verkoop- en serviceprocessen in Nederland, België en Luxemburg beheren vanuit de voormalige locatie van Gelderblom in Houten, Nederland. Met de overname heeft Okuma ook alle veertig medewerkers van het voormalige Gelderblom CNC Machines overgenomen.

'De Benelux-landen behoren tot onze belangrijkste afzetmarkten in Europa, dus het is bijzonder belangrijk om hier klaar te staan voor de behoeften van de klanten en direct te kunnen reageren met producten en diensten', zegt Takeshi Yamamoto, CEO van Okuma Europe. 'De nieuwe lokale oriëntatie van de verkoop- en servicestructuur maakt dit optimaal mogelijk. Uiteindelijk willen we door het optimaliseren van onze pre- en aftersalesservice ook het succes van onze klanten vergroten, in lijn met ons motto ‘Open Possibilities'.'

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts