zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Materials+Eurofinish+Surface 2020 verplaatst naar 2021


veldhoven, 27 maart 2020
Materials+Eurofinish+Surface 2020 wordt, naar aanleiding van de aangescherpte regels rondom het coronavirus, verplaatst naar 26 en 27 mei 2021. De huidige ontwikkelingen en de onzekerheid die de regels voor het welzijn van alle betrokkenen met zich meebrengen, heeft de organisatie hiertoe doen besluiten.

‘Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor ons als organisatie de hoogste prioriteit. Vanaf het begin van de samenwerking, hebben we de intentie en de wens om het vernieuwde en gecombineerde event tot een groot succes te maken. Gezien de huidige ontwikkelingen zal het moeilijk zijn om die doelstelling in juni van dit jaar te realiseren. De verscherpte regels door de overheid in combinatie met diverse geuite zorgen door exposanten gaf ons de doorslag om het event te verplaatsen', zo laten Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (Vereniging ION), als organisatoren van Materials+Eurofinish+Surface weten.

Het concept blijft ongewijzigd, evenals de locatie. De nieuwe datum is vastgelegd op woensdag 26 en donderdag 27 mei 2021 op dezelfde locatie: NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven (Nederland). Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema's in lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd.

 

Momenteel zoekt de organisatie naar digitale oplossingen om een minimum aan kennisoverdracht te organiseren op 3 en 4 juni 2020. Bovendien blijven inschrijvingen geldig tot de volgende editie in 2021.

 

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts