zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nieuwe datum Tube en Wire bekend


Düsseldorf (DE), 6 maart 2020
Begin deze week maakte Messe Düsseldorf bekend de beurzen Tube en Wire uit te stellen in verband met het coronavirus. De organisatie heeft nu nieuwe data bekend gemaakt voor de beurzen: 7 tot 11 december 2020.

'Het is voor ons zeer belangrijk om u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van deze nieuwe datum om de planningszekerheid voor de hele industrie en haar partners te garanderen', zegt Wolfram N. Diener, directeur van de Messe Düsseldorf. 'Onze klanten en partners kunnen erop vertrouwen dat wij ook in moeilijke situaties kalm en verantwoord handelen.'

Bestaande contracten met de Messe Düsseldorf blijven voor de nieuwe datum geldig, reeds gekochte bezoekerskaarten blijven ook geldig. Van 2.600 exposanten in 15 hallen wordt verwacht dat zij hun nieuwste machines en apparatuur voor draad- en buisproductie, verwerking en afwerking, eindproducten, producten en diensten presenteren.


Ook de Düsseldorfse hotelbranche geeft een belangrijk signaal af via haar overkoepelende organisatie Dehoga (Trade Association for the Hospitality Industry): 'Wij doen een beroep op onze leden en de hele branche om flexibel te zijn bij het omboeken door exposanten en bezoekers. De Düsseldorfse beurzen zoals Wire en Tube spelen een enorm belangrijke rol voor de stad, het hotelwezen en de horeca. Het zou contraproductief zijn om in deze situatie geen goede wil te tonen', benadrukten de beide Dehoga-vertegenwoordigers Giuseppe Saitta (voorzitter van de Düsseldorfse/Districtsgroep Rhein-Kreis Neuss) en Rolf D. Steinert (Düsseldorf/Rhein-Kreis Neuss Hotels and Tourism Group).

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts