zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Tweede vestiging voor Tuwi


Moerdijk, 17 februari 2020
Tuwi opent een tweede vestiging in Nederland. Vanaf mei zal de importeur van metaalbewerkingsmachines ook te vinden zijn in Moerdijk, onder de rook van Rotterdam. Het in Winterswijk gevestigde Tuwi wil met de extra vestiging ruimte geven aan de groei van het bedrijf en haar klanten uit de randstad en België beter faciliteren.

'We merken dat voor klanten in het westen de afstand en reistijd naar Winterswijk een steeds groter probleem wordt. Met een vestiging in Moerdijk slaan we drie vliegen in één klap: klanten zijn sneller bij ons, de aanrijtijden van onze serviceteams worden korter en wij verwachten bovendien met deze nieuwe vestiging aantrekkelijker te worden als werkgever voor technisch en commercieel personeel', aldus Marco Mans, Commercieel Directeur Tuwi.

Op de nieuwe locatie zal een showroom van bijna 500 m2 gerealiseerd worden. Veel machines uit het uitgebreide portfolio van TUWI zijn hier straks in werking te zien, waaronder lasersnijmachines, kantbanken, platenwalsen, ponsknipmachines, buigmachines en CNC-boorcentra.

In het nieuwe pand zal ook Machine-Tooling.com zijn intrek nemen. Deze webshop met gereedschap en o.a. tap-, boor, zaag, ponsknipmachines en profielbuigmachines wil klanten van de shop de gelegenheid bieden langs te komen, zodat zij zich kunnen overtuigen van de werking en kwaliteit van de machines.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts