zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Alles werkt weer'


Deventer, 4 december 2019
Auteur:
Rolf Elling
En dan zit je zomaar op een nieuwe locatie. Inderdaad, we zijn verhuisd. En dat heeft best veel voeten in de aarde gehad. Maar alles werkt (weer). Met onze uitgeverij Mybusinessmedia. Wat doen we ook al weer. We verstrekken informatie voor business-to-businessmarkten, zoals dat wordt genoemd.

Informeren van ondernemers is in ieder geval het credo voor Vraag en Aanbod, in 1898 gestart en dus nu in het 122e jaargang. Al lang niet meer alleen wekelijks op papier, maar uiteraard ook met onze website proberen we ondernemers in de brede maakindustrie te informeren over het wel en wee binnen de maak.

Elke dag is het laatste nieuws te volgen op de website www.vraagenaanbod.nl. Twee maal in de week ontvangen alle abonnees een nieuwsbrief en uiteraard volgt de papieren uitgave aan het einde van de week. Hierin is meer achtergrond te vinden en larderen we de uitgave met diverse rubrieken als bedrijfsreportage, de Specialist en de Starter.

Kortom, de functie en de rol van de krant zijn duidelijk veranderd. Geen snel, laatste nieuws meer, maar veel meer duiding voor de maakindustrie. En dit in de breedste zin van het woord. Daarnaast geven we ook een Belgische editie uit. Bij ruim achtduizend bedrijven in Vlaanderen valt elke drie weken Vraag en Aanbod op de mat, eens per week een nieuwsbrief en op de website www.vraagenaanbod.be het dagelijkse nieuws. Het is maar even dat u het weet.


Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts