zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Malaise auto-industrie veroorzaakt opnieuw ontslaggolf


Veenendaal, 20 september 2019
TN Netherlands, fabrikant van onder andere lagers en tandwielen, heeft last van tegenvallende resultaten in de automotive industrie en ziet zich daardoor gedwongen tot een forse reorganisatie, waarbij zestig van de 285 medewerkers zonder baan komen te zitten.

Dat meldt CNV Vakmensen. Bestuurder Henk Jongsma van CNV Vakmensen noemt het een grote tegenvaller voor de werkgelegenheid in de regio Veenendaal. 'CNV Vakmensen gaat op korte termijn met de werkgever om tafel voor de onderhandelingen voor een sociaal plan. Het hoeft geen betoog dat mensen door dit bericht zwaar geraakt worden. We zullen hen dan ook, daar waar mogelijk, van advies dienen.'

Jongsma wil volgende maand goede afspraken hebben gerealiseerd in het sociaal plan dat de reorganisatie omlijst. Van de zestig arbeidsplaatsen die verdwijnen gaat het om 44 gedwongen ontslagen en 16 arbeidsplaatsen die via beëindiging van tijdelijke contracten of via natuurlijk verloop ophouden te bestaan.

De onderhandelingen over dat sociaal plan starten op 1 oktober. Dinsdag 24 september houdt CNV Vakmensen een serie informatiebijeenkomsten voor de werknemers bij TN Netherlands.

Malaise auto-industrie veroorzaakt opnieuw ontslaggolf'
TN Netherlands is sterk afhankelijk van de automotive industrie, die gebruik maakt van onder andere hun lagers en tandwielen. (Foto: Nedcar)
1/1
 
 
     
 

Reacties (1)

Arthur Strang

Foto klopt niet met TN Netherlands

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts