zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nieuwe eigenaar voor Techno Welding


Veen, 17 september 2019
Met ingang van 1 september heeft las- en constructiebedrijf Techno Welding in Veen een nieuwe eigenaar en bestuurder: Sjef Peeters. Peeters volgt Barend van Herwijnen op, die 32 jaar geleden het bedrijf oprichtte.
Techno Welding is volgens Barend van Herwijnen vooral bekend om zijn lichte en toegepaste las- en constructiewerken, zoals onder meer hydraulische en mechanische pijpstelklemmen, solide parasolsystemen en andere lichtere constructies zoals lasmoffen en steunen voor terrasafscheidingen in series van vijf tot vijfhonderd stuks. Verder is het bedrijf bezig met de ontwikkeling en vervaardiging van zelfsluitende WC-deuren en onderdelen voor stadsverwarming. Al deze constructiedelen zijn samen met de afnemers ontwikkeld en/of verder uitontwikkeld tot een optimaal te vervaardigen product tegen een reële kostprijs, aldus Van Herwijnen.

Van Herwijnen: 'Om de continuïteit van Techno Welding voor de toekomst te kunnen waarborgen heb ik besloten om het bedrijf in zijn geheel over te dragen aan de nieuwe eigenaar Sjef Peeters, welke het bedrijf met zijn enthousiasme op dezelfde voet zal voortzetten en verder uit zal bouwen, zodat onze vaste afnemers in de toekomst verzekerd zullen blijven van toelevering van hun producten.'

Toekomstplannen

Sjef Peeters geeft aan zijn ervaring in de maakindustrie en de toeleveringsbranche in te willen zetten om mee te denken in de productontwerpfase met de huidige en nieuwe klanten. De eerste paar maanden zal Van Herwijnen nog betrokken zijn, om in de opvolgende jaren vanaf de achtergrond mee te blijven denken over technische ontwikkelingen van de bestaande en nieuwe producten en samenstellingen.

Peeters: 'Ik zie het als twee takken van sport. Enerzijds de eigen producten zoals de pijpstelklemmen en lasmoffen, waarmee jezelf de markt op gaat via dealers, en anderzijds het produceren en assembleren voor derden zoals de parasolsystemen, en als tweede voorbeeld de onlangs samen met de klant medeontwikkelde ladingvastzetsytemen voor vrachtwagens. Dit zal de weg worden waarop Techno Welding door zal groeien. Waar nodig zullen daarbij onze bewerkingsmogelijkheden, naast de bestaande bewerkingen, zoals laseren, ponsen, knippen, zetten, zagen, boren en walsen, verder worden uitgebreid.'
Nieuwe eigenaar voor Techno Welding'
Oprichter Barend van Herwijnen en de nieuwe eigenaar Sjef Peeters van Techno Welding. (Foto: Techno Welding)
1/1
 
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts