zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Overname laat De Groot Installatiegroep groeien naar bijna 700 werknemers


Emmen, 3 juli 2019
De Groot Installatiegroep uit Emmen heeft alle activiteiten overgenomen van Elektravon. Elektravon is een allround elektrotechnisch specials met vestigingen in Breda en Naaldwijk en heeft 160 medewerkers in dienst.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Met de overname bestaat het personeelsbestand van De Groot nu uit 695 medewerkers. Het Drentse familiebedrijf zegt met de overname een betere landelijke dekking te krijgen. Daarnaast is de expertise van Elektravon interessant voor het bedrijf dat zich toelegt op elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden.

'Elektravon is een elektrotechnisch installatiebedrijf met als vakdisciplines elektrotechniek, regeltechniek, besturingstechniek, beveiliging en service en onderhoud, maar ook tuinbouw. Een gebied waar we binnen Nederland nog niet gepositioneerd waren. Hierdoor past het uitstekend in het strategische plan van ons bedrijf,' vertelt directeur Marcel de Groot.

Elektravon is net als De Groot een familiebedrijf, opgericht in 1959. Daardoor er binnen de familie geen geschikte kandidaten waren om het bedrijf in de toekomst te leiden, hebben de aandeelhouders besloten tot de verkoop.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts