zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Doe mee aan de KVK Innovatie Top 100 2019


Utrecht, 12 maart 2019
KVK roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de veertiende KVK Innovatie Top 100: de mooiste innovatie-etalage van Nederland. Inschrijven kan tot 19 april.

Uitsluitend bij KVK geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen zich nomineren voor de KVK Innovatie Top 100. De innovatie moet op de markt zijn gebracht. Nominaties worden beoordeeld op groeipotentie, omzet, originaliteit, duurzaamheid en impact voor de branche en de samenleving. In mei gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordelen. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek.

 

De 100 bedrijven en hun innovaties worden in juni in alfabetische volgorde bekend gemaakt. In september presenteert KVK de ranking van de 100 bedrijven. Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. De afgelopen 13 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.

 

Noord-Holland was vorig jaar met 26 bedrijven het best vertegenwoordigd, gevolgd door Zuid-Holland met 25 en Noord-Brabant met 16 bedrijven. Na de ICT-sector waren in 2018 de meeste innovaties afkomstig uit de sectoren food & agro, health en industrie. Groasis uit Steenbergen, met de Growboxx plant cocoon, een echte intelligente emmer, werd eerste. Het Gelderse bedrijf weMaron ging er met de publieksprijs vandoor. Ronny Hendrikx: 'Het winnen van de eerste publieksprijs blijkt de definitieve doorbraak voor ons te worden. Allerlei deuren gaan voor ons open en iedereen schiet ons te hulp.'

 

Inschrijven kan via www.mkbinnovatietop100.nl.  

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts